Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grillpakke med hjerteskjell oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grillpakke med hjerteskjell



Grillpakke med hjerteskjell oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Det enklest du kan legge på grillen er grillpakker fylt med det du måtte ønske. Om du gjør litt forarbeid på kjøkkenet kan du få en smaksopplevelse av en annen verden.

Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 2 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillpakke med hjerteskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2kghjerteskjell
2stkpaprika, rød
6feddhvitløk
100grbacon
0,75dlrapsolje
1sschiliflak, tørket
4dlhvitvin
1dlbladpersille
16stkcherrytomat
4stkbakepapirIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4stkgrillfolieIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Tilbehør

2ssgressløk
brød




Næringsdeklarasjon for Grillpakke med hjerteskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.28427.57Kcal
Protein4.4820.10gram
Karbohydrat1.516.78gram
Kostfiber0.883.95gram
Fett6.0827.28gram
Mettet fett1.014.53gram
Alkohol2.12 %
Salt0.421.89gram
Pris på oppskriftenKr 9.61Kr 43.12Kroner
Hele oppskriften veier1 795 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær paprika i små terninger og hvitløk i tynne skiver.
Skjær bacon i biter og stek i rapsolje i 4-5 minutter.
Ha i paprika, hvitløk og chiliflak, og surr til paprikaen begynner å bli myk, ca. 3 minutter. Tilsett hvitvin og kok opp.
Rør inn finhakket bladpersille, sett til side og avkjøl helt.
Legg et ark bakepapir på hvert ark grillfolie, og brett opp kantene til små boller. Fordel hjerteskjell og baconblandingen i foliene. Husk også å fordele kraften av baconblandingen.
Del cherrytomater i to, ha over skjellene og brett grillfoliene godt sammen på toppen. Legg på varm grill og hør etter når kraften begynner å koke etter 2-3 minutter.
Når kraften koker lar du det småkoke i 4 minutter til.
Sjekk at skjellene har åpnet seg.
Server med gressløk drysset over og brød ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31091)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Innlagt dato:2014-01-19
Oppdatert dato:2014-01-19
Lesere: 1791 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skjell og skalldyr på grillen.Skjell og skalldyr på grillen.
Denne retten har 100,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillpakke med hjerteskjell.Grillpakke med hjerteskjell.
Denne retten har 95,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.