Skotske pannekaker med frukt inneholder
163 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Skotske pannekaker med frukt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skotske pannekaker med frukt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5206 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skotske pannekaker med frukt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 163.49 | 215.74 | Kcal |
Protein | 4.00 | 5.28 | gram |
Karbohydrat | 25.65 | 33.85 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 1.89 | gram |
Fett | 4.67 | 6.16 | gram |
Mettet fett | 2.45 | 3.23 | gram |
Salt | 0.42 | 0.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 3.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 528 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sikt hvetemel, bakepulver og salt i en bolle og tilsett sukkeret. Visp melk og egg godt sammen med det tørre. Smelt smøret og bland det i røren. La røren stå og svelle ca 15 minutter.
Varm stekepannen og ha i litt smør. Røren settes på pannen med spiseskje med god avstand. Pannekakene stekes pent brune på begge sider. Legg dem oppå hverandre i to stabler og hold dem varme.
Varm sirupen i en gryte og ha i sitronsaften. Skrell eplene og del dem i små båter og hakk dadlene. Det hele has i gryten. La det koke til eplene er møre ca 15 minutter.
Fordel fyllet over stablene og server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8579)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Skottland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift