Små sjokoladekaker fra New Zealand inneholder
440 Kalorier,
55 g Karbo,
4 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Små sjokoladekaker fra New Zealand har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Små sjokoladekaker fra New Zealand er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
4417 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Små sjokoladekaker fra New Zealand!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 440.28 | 3 037.93 | Kcal |
Protein | 4.37 | 30.15 | gram |
Karbohydrat | 54.79 | 378.05 | gram |
Kostfiber | 3.09 | 21.32 | gram |
Fett | 21.94 | 151.39 | gram |
Mettet fett | 13.68 | 94.39 | gram |
Salt | 0.60 | 4.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.30 | Kr 43.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 690 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett vaniljesukker og dadler.
Sikt mel, kakao og bakepulver og knus cornflakes litt. Bland dette i smøret med hendene.
Del deigen i små stykker og press dem sammen til små rundinger som settes med litt avstand mellom på en smurt plate.
Stek dem midt i ovnen ved 180 C i 20-25 minutter. De har lett for å gå i stykker mens de er varme. Sett kakene på rist til de er helt kalde.
Rør sammen melis, kakao og vann til passe tykk glasur. Ha litt glasur på hver kake og sett en cocktailbær på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8960)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
New-Zealand
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift