Natura:
500 g kvernet fårekjøtt
1 liten løk
1 liten bunt persille
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg
Husets:
500 g kvernet fårekjøtt
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 dl griljermel
1 egg
Varier med flere ingredienser etter valg, totalt 5 dl:
osteterninger
oliven
tomatkjøtt
paprika
løk
hvitløk
hakkede urter
Fyrrig:
500 g kvernet fårekjøtt
100 g nyreterninger
1 dl olivenolje
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 egg
1/2 dl griljermel
100 g hermetisk sopp
1/2 løk
2 hvitløk i skiver
1/2 ts timian
et lite dryss lavendel
Fremgangsmåte:
Her finner du tre forskjellige kjøttdeigblandinger som kan være utgangspunktet for mange spennende retter. Kvernet fårekjøtt er et smakfullt alternativ til kjøttdeig som gir store variasjonsmuligheter.