Søt og syrlig sitrusmarmelade inneholder
142 Kalorier,
34 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Søt og syrlig sitrusmarmelade har ingen allergener
Søt og syrlig sitrusmarmelade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2616 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Søt og syrlig sitrusmarmelade med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 141.64 | 2 467.23 | 822.41 | Kcal |
Protein | 0.59 | 10.28 | 3.43 | gram |
Karbohydrat | 33.58 | 584.93 | 194.98 | gram |
Kostfiber | 1.67 | 29.09 | 9.70 | gram |
Fett | 0.18 | 3.14 | 1.05 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 1.22 | 0.41 | gram |
Salt | 0.00 | 0.04 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.82 | Kr 49.12 | Kr 16.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 742 totalt | 1 742 pr porsj | 581 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 94,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
glass
Vask fruktene godt, og kutt av bunn og topp.
Del i seks biter og kjør til ganske fint i en food prosessor.
Kok dette opp med sukkeret, og kok i ca 20 min på middels varme.
Ha i krydderne og kok videre i ca 5 minutter eller til marmeladen har en ønsket tykkelse. Husk å skumme under hele kokeprosessen om nødvendig.
Hell over på nykokte glass, ha på lokket med en gang, og kok glassene i to minutter for å danne vakuum. Ta ut, sett på hodet til avkjøling, snu dem igjen. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29774)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-23
Oppdatert dato:2012-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift