Fotograf:
Kylling.no
Søte marokkanske mandelkjeks inneholder
290 Kalorier,
19 g Karbo,
8 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Søte marokkanske mandelkjeks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Søte marokkanske mandelkjeks er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Søte marokkanske mandelkjeks med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.29 | 4 153.53 | 173.06 | Kcal |
Protein | 8.28 | 118.47 | 4.94 | gram |
Karbohydrat | 18.57 | 265.70 | 11.07 | gram |
Kostfiber | 4.46 | 63.81 | 2.66 | gram |
Fett | 19.33 | 276.58 | 11.52 | gram |
Mettet fett | 3.21 | 45.93 | 1.91 | gram |
Salt | 0.17 | 2.37 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.37 | Kr 91.14 | Kr 3.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 431 totalt | 1 431 pr porsj | 60 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,58 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
kjeks
Forvarm ovnen til 180 °C.
Mal mandlene i hurtigmikser. Tilsett resten av ingrediensene unntatt de skåldete hele mandlene, og bland sammen til en tykk røre. Ta melis på hendene og form ca. 24 runde baller av røren.
Klem dem lett i melisen slik at de er godt dekket, og klem fast en mandel på toppen av hver kake. Sett kjeksene på et stekebrett og stek dem i ca 15 minutter eller til de er faste og har blitt litt gylne. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.
Serveres sammen med hurtigis av rabarbra.
Hurtigis
Legg rabarbra eller biter av annen frukt utover på et brett som er dekket med plastfolie og sett brettet i fryseren i minst 1/2 time. Ha frosne bær eller frukt og melis i en matprosessor og kjør til frukten er knust. Ha i egg og kremfløte mens maskinen går. Kjør til en kremet konsistens på iskremen. Isen må spises med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25259)
Kategori:
Kjeks
Land:
Marokko
Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2008-11-11
Lesere:
6634 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift