Mal mandlene i hurtigmikser. Tilsett resten av ingrediensene, unntatt de skåldede hele mandlene. Bland alt sammen til en tykk røre.
Ta melis på hendene og form ca. 24 runde baller av røren. Klem dem lett i melisen slik at de er godt dekket, og klem fast en mandel på toppen av hver kake.
Sett kjeksene på et stekebrett og stek dem på 180 °C i ca. 15 minutter eller til de er faste og har blitt litt gylne. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.
Serveres sammen med hurtigis av rabarbra.
Hurtigis
Legg rabarbra eller biter av annen frukt utover på et brett som er dekket med plastfolie og sett brettet i fryseren i minst 1/2 time. Ha frosne bær eller frukt og melis i en matprosessor og kjør til frukten er knust. Ha i egg og kremfløte mens maskinen går. Kjør til en kremet konsistens på iskremen. Isen må spises med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 25259)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Land:
Marokko Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2022-09-11