Fotograf:Meny Nydelig, sommerlig dessert som imponerer. 6 porsjonsterter, eller 1 stor, ca. 24 cm i diameter.
Oppskriften inneholder 200 Kalorier, 26 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Søte terter med vaniljekrem og friske bær!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
199.81
501.34
Kcal
Protein
3.53
8.86
gram
Karbohydrat
26.33
66.06
gram
Kostfiber
1.26
3.16
gram
Fett
8.65
21.70
gram
Mettet fett
5.24
13.15
gram
Salt
0.13
0.34
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.30
Kr 10.79
Kroner
Hele oppskriften veier
1 505
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Kjør alle ingrediensene til mørdeigen raskt sammen i en hurtigmikser. Arbeid deigen minst mulig. Pakk mørdeigen godt inn i plastfilm og la den ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Kle 6 små terteformer (ca. 10 cm i diameter) med mørdeigen, eventuelt kan du bruke en stor terteform (22–26 cm i diameter). Prikk bunnene lett med en gaffel, dekk med bakepapir og fyll på med tørkede erter. Forstek bunnene ved 180 grader i 15 minutter.
Kle 6 små terteformer (ca. 10 cm i diameter) med mørdeigen, eventuelt kan du bruke en stor terteform (22–26 cm i diameter). Prikk bunnene lett med en gaffel, dekk med bakepapir og fyll på med tørkede erter. Forstek bunnene ved 180 grader i 15 minutter.
Ta ut ertene og stek bunnene videre i ca. 5 minutter. Avkjøl.
Fyll tertebunnene med vaniljekrem og friske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32444)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2016-07-09
Oppdatert dato:2016-07-09
Lesere: 1233 totalt.