Soppburger inneholder
97 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Soppburger har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Soppburger er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Soppburger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.89 | 350.49 | Kcal |
Protein | 5.89 | 21.31 | gram |
Karbohydrat | 10.67 | 38.60 | gram |
Kostfiber | 2.50 | 9.04 | gram |
Fett | 2.85 | 10.31 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 2.28 | gram |
Salt | 0.30 | 1.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.03 | Kr 14.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 362 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Hakk tomatene fint og kjør dem i hurtigmixer sammen med sopp og løk.
Varm opp massen i stekepanne slik at væske fordamper/trekker inn i tomatene. Dra pepperkvernen noen ganger over.
Ha massen tilbake i en blandebolle og ha i finhakket persille og havregryn og pisket egg til slutt. Stek gyldne i margarin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6021)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Lesere:
6457 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift