Soyamarinerte haneskjell





Soyamarinerte haneskjell inneholder 183 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Soyamarinerte haneskjell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Peanøtter, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Soyamarinerte haneskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkhaneskjell
4sssoyasaus
2stk storjordskokker eller store poteter
1stkvårløk
peanøttolje til fritering
1dashsalt
1dashpepper
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av skjellene og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Soyamarinerte haneskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183.34126.60Kcal
Protein3.902.69gram
Karbohydrat7.845.41gram
Kostfiber1.140.79gram
Fett14.9010.29gram
Mettet fett2.501.73gram
Salt3.882.68gram
Pris på oppskriftenKr 9.05Kr 6.25Kroner
Hele oppskriften veier276 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens skjellene og ta ut musklene. Tørk dem med kjøkkenpapir. Skjær musklene i to skiver. Legg alle skivene på en tallerken. Kvern godt med pepper over. Hell over soyasausen og la dem marineres mens du lager "potetgullet".

Skrubb jordskokkene eller potetene grundig. Skjær dem i tynne skiver. Skyll dem i kaldt vann og tørk dem godt.

Ha olje i en vid stekepanne med høye kanter. Oljen bør være en centimeter dyp. Varm opp til det dannes bobler rundt et treskaft du stikker nedi. Ha jordskokkskiver eller potetskiver i oljen, ikke for mange om gangen, og friter dem til de er gylne og sprø. Ta dem opp og la dem renne av seg på kjøkkenpapir. Salt lett og legg dem utover på et fat med servietter under.

Ta skjellmusklene ut av marinaden. La dem renne litt av seg. Legg en muskelskive på hver av jordskokk/potet-skivene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7857)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2163 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.