Fotograf:Bent Raanes Sørensen Sjømatpasta er en deilig rett som passer til alle anledninger. I denne oppskriften brukes hummer som du vil kunne imponere både venner og familie med.
Del opp kokt hummer, skrap ut kjøttet og skjær i mindre biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk chili, hvitløk og vårløk.
Kok cherrytomater møre.
Fres chili, hvitløk, vårløk og cherrytomater i smør på middels varme.
Tilsett hvitvin og la det koke nesten helt inn.
Ha i kremfløten i sausen og gi den et raskt oppkok.
Vend inn hummer og pasta rett før servering.
Server spaghetti med tomat og hummer med parmesan og fersk brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33168)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2017-07-29
Oppdatert dato:2017-07-29