Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Spaghetti med tunfisk i karri inneholder
145 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Spaghetti med tunfisk i karri har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med tunfisk i karri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
13284 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med tunfisk i karri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.62 | 488.98 | Kcal |
Protein | 6.44 | 21.77 | gram |
Karbohydrat | 17.36 | 58.70 | gram |
Kostfiber | 2.21 | 7.47 | gram |
Fett | 5.00 | 16.91 | gram |
Mettet fett | 0.91 | 3.08 | gram |
Salt | 0.30 | 1.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.99 | Kr 10.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 352 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La tunfisken renne av seg og del den i mindre biter. Skrell og hakk løken, knus hvitløken, rens og skjær purrene i tynne ringer.
Surr karri, løk og hvitløk i oljen, tilsett purren og la det surre til alt er mykt.
Tilsett buljongen og la sausen småkoke uten lokk. Kok imens spaghettien. Varm tunfisken i sausen og smak til med salt og pepper.
La spaghettien renne godt av seg og ha den i et varmt serveringsfat. Bland finklippet persille i sausen og hell den over spaghettien.
Server grovrevet ost og en enkel grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7668)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift