Fotograf:Meny “Spaghetti alla puttanesca” er en moderne italiensk pastarett med tomater, olivenolje, hvitløk og kapers. Du kan også bruke pastarør, -skruer eller andre typer, men velg helst fullkornsvarianter.
Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 21 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skrell og hakk løk og hvitløk, og fres den i oljen på middels varme uten at den tar farge. Tilsett tomatpuré og grovhakkete tomater. Smak til med en klype sukker, chilipulver (eller fersk chili), og sort pepper. La sausen småkoke i ca. 5 minutter.
Smuldre tunfisken grovt, og vend den inn i sausen. Tilsett kapers og persille, og evt. litt salt. Hell vannet av pastaen, og bland pasta med tomat- og tunfisksausen. Strø over parmesanost før servering.
Oppskriften er hentet fra “Alle hjerters kokebok”
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 32818)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2017-01-07
Oppdatert dato:2017-01-07