Fotograf:Frukt.no Spinatstuing er kjempegodt tilbehør bl.a. til røkte kjøtt- og fiskeretter og til laks. Her har vi tilsatt litt sukkererter som setter en liten snert på smaken.
Oppskriften inneholder 62 Kalorier, 4 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skyll spinat og sukkererter og fres dette i oljen i en varm panne til spinaten har falt sammen.
Pisk ut melet i melken og kok opp under omrøring til en saus. Smak sausen til med salt, pepper, muskat og margarin.
La spinaten og sukkerertene renne av før de tilsettes i sausen.
Strø hakket kruspersille over ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32887)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2017-03-09
Oppdatert dato:2018-06-15