Ingredienser
Storfekjøtt, flatbiff eller rundbiff,
løk,
smør,
brunost,
snøfrisk
,fløte,
grønnsaker,
potet,
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i tynne skiver, helst på oppskjærsmaskin for å få de tynne nok, stek dem så i smør, med salt og pepper.Fres litt finhakket løk i en kjele, tilsett de stekte kjøttskivene, sammen med fløte,brunost,snøfrisk og litt hvitløkpulver( eller 2 fedd)
Kok opp under forsiktig omrøring til sausen tykkner.
Serveres med kokte poteter og grønnsaker etter ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ola Græsli
(Intern: 2118970097)
Tilberedningstid:
20 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-04-27
Oppdatert dato:2008-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift