Fotograf:
Matprat.no
Biff av ytrefilet på grønnsaksragout med rødvinssa inneholder
81 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Biff av ytrefilet på grønnsaksragout med rødvinssa har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff av ytrefilet på grønnsaksragout med rødvinssa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7447 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff av ytrefilet på grønnsaksragout med rødvinssa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.14 | 683.69 | Kcal |
Protein | 6.08 | 51.23 | gram |
Karbohydrat | 1.65 | 13.90 | gram |
Kostfiber | 2.23 | 18.79 | gram |
Fett | 3.91 | 32.95 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 16.94 | gram |
Alkohol | 1.51 % | | | |
Salt | 0.54 | 4.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.81 | Kr 82.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 370 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær fileten i 4 like store biffer. Krydre med salt og pepper, og stek dem i olivenolje på middels sterk varme. La biffene steke i ca. 3 minutter på hver side, så hvile på svak varme i et par minutter, før servering.
2. Vask og skrell grønnsakene og del dem i staver ca. 4 cm lange. Forvell dem i kokende vann i ca. 3 minutter. Ta grønnsakene opp med hullsleiv og la de renne av seg på kjøkkenpapir. Fres grønnsakene i olje et par minutter før servering.
3. Sjalottløk skrelles og finkuttes. Ha løken i en gryte og tilsett rødvin. Kok opp og la det koke til en "marmelade". Tilsett kraft og la det koke inn til halv mengde, ca. 15 minutter.
4. Sil av sausen og rør inn terninger med kaldt smør. Smak til med salt og pepper.
5. Kok ris med villris etter anvisning på pakken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18606)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-19
Oppdatert dato:2004-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift