Fotograf:
Matprat.no
Pasta med biff og laks inneholder
180 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Pasta med biff og laks har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med biff og laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5292 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med biff og laks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 180.36 | 665.47 | Kcal |
Protein | 12.89 | 47.56 | gram |
Karbohydrat | 1.35 | 4.98 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 2.84 | gram |
Fett | 13.54 | 49.96 | gram |
Mettet fett | 6.55 | 24.17 | gram |
Salt | 1.13 | 4.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.17 | Kr 44.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 476 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem i varm panne, et par min på hver side.
2. Laksen krydres med sitronpepper. Stekes forsiktig i middels varm panne i ca 3-4 min.
3. Kok båndspagetti i lettsaltet vann tilsatt olje. Skjær paprika og spinat i strimler. Gulrøttene skjæres i tynne strimler med ostehøvel. Ha i grønnsakene i kjelen sammen med pastaen når det gjenstår 3-4 min av koketiden.
Anrett biffen på en seng av grønnsaker og pasta, og legg laksen over. Topp det hele med Hollandaisesaus
Hollandaisesaus
1. Smelt smør i en kjele og sett til side.
2. Ha i knuste pepperkorn, persillestilk og vann i en annen kasserolle. La lake koke inn til ca Halvparten og sil den.
3. Vask kjelen og ha i eggeplommene.
Spe med laken under kraftig visping. Sett kjelen i varmt vannbad. Visp godt til blandingen er tykk og luftig.
5. Ta kjelen opp av vannbadet og tilsett det avkjølte smøret i en tynn stråle under kraftig visping. Smak til med sitronsaft, paprika og evt Salt.
Tips: Hvis sausen skulle skille seg tilsetter du 1-2 isterninger og visp kraftig til sausen blir tykk og kremaktig igjen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18640)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-24
Oppdatert dato:2004-11-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift