Fotograf:
Baker og Konditor nr 2-2010
Din Baker har sammen med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi utviklet
et helt nytt produkt som ble lansert under Grüne Woche i Berlin; miniburgeren som
har fått navnet Jarlsberger. Oppskriften inneholder
184 Kalorier,
0 g Karbo,
21 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Norsk Rød Jarlsberger, vestfoldsalat med nøttedressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4166 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Norsk Rød Jarlsberger. vestfoldsalat med nøttedressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.23 | 340.23 | Kcal |
Protein | 20.63 | 38.10 | gram |
Karbohydrat | 0.44 | 0.81 | gram |
Kostfiber | 0.52 | 0.96 | gram |
Fett | 10.99 | 20.30 | gram |
Mettet fett | 2.27 | 4.19 | gram |
Salt | 2.40 | 4.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.11 | Kr 29.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 739 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha kjøttet i en bolle, tilsett alle ingrediensene og kna godt, bruk gjerne
hendene. Fordel kjøttet i fire «boller» og form til burger. Sett Jarlsbergerne
på kjøl i ca en time, dette gjør at kjøttet «setter seg» og smakene får
trengt inn i kjøttet.
Bland olje og nøtter i en gryte, kok opp og avkjøl, tilsett eddik, salt og
sukker etter smak. Rens og vask salaten, bland inn nøttedressingen.
Burgerene stekes og anrettes på burgerbrød med karve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Baker og Konditor nr 2-2010
(Intern: 26971)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-04-23
Oppdatert dato:2010-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift