Fotograf:
Gilde
Marinert entrecôte med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing inneholder
139 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Marinert entrecôte med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing har ingen allergener
Marinert entrecôte med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4042 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert entrecôte med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.75 | 523.85 | Kcal |
Protein | 11.08 | 41.83 | gram |
Karbohydrat | 1.49 | 5.63 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 3.40 | gram |
Fett | 9.63 | 36.36 | gram |
Mettet fett | 3.58 | 13.52 | gram |
Salt | 0.06 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.96 | Kr 64.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 510 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med dressingen: Hakk tomatene i små terninger og ha dem i en bolle sammen med basilium, sitronskall, sitronsaft og 2 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Grill eller stek entrecôtskivene i ca 3 minutter på hver side. Varm resten av oljen i en panne, del bønnene i to og fres de sammen med fenikkel. Smak til med salt og pepper.
Du kan også lage grønnsakene på grillen:
Pakk dem inn i litt folie og bruk smør i stedet for olje. Steketiden er ca 15 minutter.
Server entrecôten sammen med den varme bønnesalaten. tomatdressingen og en halv lime.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24768)
Tilberedningstid:
20 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift