Fotograf:
Gilde
Ytrefilet med høstens sopp, potet- og baconcrème og rødvinssjy inneholder
172 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ytrefilet med høstens sopp, potet- og baconcrème og rødvinssjy har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ytrefilet med høstens sopp, potet- og baconcrème og rødvinssjy er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7159 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ytrefilet med høstens sopp. potet- og baconcrème og rødvinssjy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.45 | 1 367.51 | Kcal |
Protein | 6.08 | 48.21 | gram |
Karbohydrat | 2.74 | 21.73 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 1.74 | gram |
Fett | 13.94 | 110.54 | gram |
Mettet fett | 7.65 | 60.66 | gram |
Alkohol | 1.61 % | | | |
Salt | 0.56 | 4.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.26 | Kr 81.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 172 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Mos kokte poteter. Kok opp fløte og smør, spe inn i potetene og smak til med salt og hvit pepper. Dryss over sprøstekt bacon ved servering.
2. Ha finkuttet sjalottløk i en gryte med rødvin. Kok ned og tilsett kraft. Dette kokes ned til halv mengde, ca 15 min. Sil sausen og rør inn kaldt smør. Smak til med salt og pepper.
3. Pensle skivene med litt olivenolje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek i en varm panne med nøttebrunt smør til overflaten blir matt og fløyelsaktig. Snu og stek til kjøttsaft pipler på overflaten. Da er biffene medium stekt. La kjøttet hvile i ca 5-10 min.
4. Kutt soppen i mindre biter og stek den i en varm stekepanne med nøttebrunt smør. Krydre med litt salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24777)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift