Fotograf:
Gilde
Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat med koriander og lime inneholder
96 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat med koriander og lime har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Peanøtter, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat med koriander og lime er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4387 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat med koriander og lime!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.51 | 1 332.75 | Kcal |
Protein | 5.68 | 79.26 | gram |
Karbohydrat | 3.20 | 44.65 | gram |
Kostfiber | 1.51 | 21.07 | gram |
Fett | 6.33 | 88.33 | gram |
Mettet fett | 1.03 | 14.37 | gram |
Salt | 0.24 | 3.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.35 | Kr 130.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,4 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. La trespydene trekke i vann ca 30 min. Skjær mørbradbiffene i terninger på ca 2 cm og sett annenhver bit kjøtt og grønnsaker på spydene. Brunes i panne og etterstekes i stekeovn på 170 gr i ca 5 minutter.
2. Ha alle ingrediensene til satay-sausen i en foodprocessor/stavmikser til blandingen blir en tykk saus.
Pensles over spydene før servering.
3. Kutt alle grønnsakene i mindre biter og legg alt i isvann i 5 minutter slik at alt blir crispy. Rist godt av vannet og bland. Ha over en dressing av saften av 1 lime og 1 dl olivenolje, smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24771)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift