Stekt fisk med soppsaus inneholder
54 Kalorier,
0 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Stekt fisk med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt fisk med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7713 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt fisk med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 53.51 | 175.81 | Kcal |
Protein | 7.73 | 25.40 | gram |
Karbohydrat | 0.39 | 1.28 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 3.06 | gram |
Fett | 2.13 | 7.00 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 1.51 | gram |
Salt | 0.62 | 2.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.63 | Kr 21.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 314 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Nytrukket makrell, hvitting eller annen tilgjengelig fisk gjøres i stand og ristes i smør sammen med alt du finner av ville krydderurter, gjerne litt hakket grisetang også. Serveres på skiver av brød lagt på en seng av soppsaus.
Rør gjerne i en skje rømme eller fløte til slutt.
Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og
sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i
forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon
om programmene kan du gå på denne siden Naturens
Verden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norsopp AS
(Intern: 100055)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Innlagt dato:2005-04-03
Oppdatert dato:2005-04-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift