Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe inneholder
194 Kalorier,
0 g Karbo,
15 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4773 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 194.49 | 282.98 | Kcal |
Protein | 15.43 | 22.45 | gram |
Karbohydrat | 0.14 | 0.20 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 14.69 | 21.37 | gram |
Mettet fett | 8.07 | 11.74 | gram |
Salt | 0.65 | 0.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.33 | Kr 4.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 146 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort hinner og grove ganger. Skjær leveren i ca 1 cm tykke skiver. Fryst lever skjæres i skiver når den er halvtint.
Kjern ut hele epler, skjær dem i skiver og stek dem myke i litt fett. Stek også løk i skiver. Legg eple og løk på eller ved siden av biffene. Eller legg på eple og strø reven pepperrot over.
Brun fett i en stekepanne. Legg i noen skiver om gangen og stek på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg skivene direkte på tallerken eller serveringsfat.
Kok ut pannen med litt varmt vann til sjy. Sak den eventuelt til med fløte. Hell sjyen ved siden av leverbiffene.
Server med kokte poteter eller potetmos, tomatsalat eller grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10114)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift