Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe



Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe inneholder 194 Kalorier, 0 g Karbo, 15 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4773 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
125grkalvelever
0,5krmsalt
nymalt pepper
1dashmargarin eller smør
fløte
utkjernede epleskiver
1dashmargarin eller smør
løkringer eller reven pepperrot




Næringsdeklarasjon for Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier194.49282.98Kcal
Protein15.4322.45gram
Karbohydrat0.140.20gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett14.6921.37gram
Mettet fett8.0711.74gram
Salt0.650.95gram
Pris på oppskriftenKr 3.33Kr 4.85Kroner
Hele oppskriften veier146 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,28 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær bort hinner og grove ganger. Skjær leveren i ca 1 cm tykke skiver. Fryst lever skjæres i skiver når den er halvtint.

Kjern ut hele epler, skjær dem i skiver og stek dem myke i litt fett. Stek også løk i skiver. Legg eple og løk på eller ved siden av biffene. Eller legg på eple og strø reven pepperrot over.

Brun fett i en stekepanne. Legg i noen skiver om gangen og stek på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg skivene direkte på tallerken eller serveringsfat.

Kok ut pannen med litt varmt vann til sjy. Sak den eventuelt til med fløte. Hell sjyen ved siden av leverbiffene.

Server med kokte poteter eller potetmos, tomatsalat eller grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10114)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 89,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammenyrer med potetmos og ripsgelé.Lammenyrer med potetmos og ripsgelé.
Denne retten har 91,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Salat med brissel og sopp.Salat med brissel og sopp.
Denne retten har 124,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.