Stekte epler med rosiner og nøtter inneholder
76 Kalorier,
13 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Stekte epler med rosiner og nøtter har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte epler med rosiner og nøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte epler med rosiner og nøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.84 | 102.04 | Kcal |
Protein | 0.68 | 0.91 | gram |
Karbohydrat | 13.46 | 18.11 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 3.04 | gram |
Fett | 1.64 | 2.21 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 0.11 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.45 | Kr 3.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 076 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk eplene. Stikk ut kjernehusene. Snitt i skallet rundt eplene for å unngå at de sprekker under stekingen. Sett eplene i en smurt ildfast form. Fyll rosiner og hakkede nøttekjerner eller mandler i hullet etter kjernehuset. Dryss litt sukker på toppen.
Stek eplene møre midt i ovnen ved 225 C i 15-20 minutter. Server dem varme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8610)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere:
4271 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift