Sterk kaningryte



Sterk kaningryte inneholder 70 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Sterk kaningryte har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sterk kaningryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4455 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkkanin i stykker, ca 750 g
2ssmargarin eller smør
1tssalt
0,5krmCayennepepper
2stkløk
1stkgrønn paprika
Ca 2,5feddhvitløk
Ca 1,5tskarri
Ca 3,5dlbuljong
1dlrosiner
2stkepler
1stksitron
kokt ris eller pasta
tomatsalat




Næringsdeklarasjon for Sterk kaningryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.23603.05Kcal
Protein6.5756.41gram
Karbohydrat5.2444.99gram
Kostfiber1.2810.99gram
Fett2.2719.49gram
Mettet fett0.685.84gram
Salt0.685.87gram
Pris på oppskriftenKr 7.13Kr 61.22Kroner
Hele oppskriften veier1 717 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo29,84 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin kaninen dersom den er frossen. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte. Strø på salt og kajennepepper.

Skrell og skjær løk i skiver og paprika i strimler. Fres det i matfett, press over hvitløk. Strø over karri. Legg blandingen i gryten. Spe med buljong og småkok i ca 30 minutter.

Tilsett rosiner. Skrell eplene og del dem i båter. Legges i gryten. Kok ytterligere i 10 minutter eller til kjøttet er mørt. Smak til med mer krydder hvis nødvendig.

Pynt med sitronskiver og server med kokt ris eller pasta samt tomatsalat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10150)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.