Sterk kaningryte inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sterk kaningryte har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sterk kaningryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4455 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sterk kaningryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.23 | 603.05 | Kcal |
Protein | 6.57 | 56.41 | gram |
Karbohydrat | 5.24 | 44.99 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 10.99 | gram |
Fett | 2.27 | 19.49 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 5.84 | gram |
Salt | 0.68 | 5.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.13 | Kr 61.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 717 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin kaninen dersom den er frossen. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte. Strø på salt og kajennepepper.
Skrell og skjær løk i skiver og paprika i strimler. Fres det i matfett, press over hvitløk. Strø over karri. Legg blandingen i gryten. Spe med buljong og småkok i ca 30 minutter.
Tilsett rosiner. Skrell eplene og del dem i båter. Legges i gryten. Kok ytterligere i 10 minutter eller til kjøttet er mørt. Smak til med mer krydder hvis nødvendig.
Pynt med sitronskiver og server med kokt ris eller pasta samt tomatsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10150)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.