Stikkelsbærchutney





Etter ett spørsmål om 24% eddik, som er vanskelig å få tak i, så anbefaler jeg bare å bruke vanlig eddik dvs 7%. Gjør heller forholdet mellom vann og eddik sterkere, dvs bruk dobbel mengde eddik
Man kan med hell bruke eplecidereddik her, det gjør vi hjemme når vi legger ned pickles ol.


Oppskriften inneholder 151 Kalorier, 36 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Stikkelsbærchutney er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grstikkelsbær
2stkrødløk
0,5dleddik, 24%
0,75dlvann
1dlrosiner
1tsingefær
1tsmalt nellik
5dlsukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stikkelsbærchutney!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151.242 095.58Kcal
Protein0.689.42gram
Karbohydrat35.54492.44gram
Kostfiber1.8325.36gram
Fett0.304.16gram
Mettet fett0.050.69gram
Salt0.010.09gram
Pris på oppskriftenKr 4.99Kr 69.14Kroner
Hele oppskriften veier1 386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort hamsen på stikkelsbærene og skyll. Skrell og skjær løken i tynne skiver. Hell eddik, vann, stikkelsbær, løk og rosiner i en gryte. Kok i 10 minutter.

Tilsett ingefær, nellik og sukker. Kok chutneyen til den tykner, ca 30 minutter.

Øs chutneyen opp i glass. Sett på tette lokk.

Stikkelsbærchutney passer godt til viltstek, hare eller fugl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9407)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Chutney
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-09-13
Oppdatert dato:2015-09-13
Lesere: 7607 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.