Stikkelsbærsyltetøy inneholder
175 Kalorier,
42 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stikkelsbærsyltetøy har ingen allergener
Stikkelsbærsyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
18424 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stikkelsbærsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.41 | 3 160.89 | Kcal |
Protein | 0.44 | 7.93 | gram |
Karbohydrat | 41.84 | 753.96 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 29.91 | gram |
Fett | 0.33 | 5.95 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 1.08 | gram |
Salt | 0.08 | 1.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.23 | Kr 112.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 802 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask stikkelsbærene, la dem renne av i en sil.
Legg bærene i en kjele og hell vannet over. Kok dem ca 15 minutter.
Tilsett sukker og kok ca 20 minutter, til bærene er klare. Rør forsiktig i gryten fra bunnen av, under koking, så ikke bærene legger seg ved.
Ta kjelen av varmen og skum godt. Bland natriumbenzoat med litt av det varme syltetøyet og rør det inn i det ferdige syltetøy.
Fyll syltetøyet på varme glass, avkjøl. Hell smeltet syltevoks over og lukk glassene med skrulokk eller syltepapir når voksen er stivnet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9408)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2018-10-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift