Sukkerbrød til fine bløtkaker inneholder
260 Kalorier,
44 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Sukkerbrød til fine bløtkaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sukkerbrød til fine bløtkaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 7 lesere
Lesere:
8456 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sukkerbrød til fine bløtkaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 259.65 | 1 675.76 | 119.70 | Kcal |
Protein | 7.75 | 50.02 | 3.57 | gram |
Karbohydrat | 44.28 | 285.78 | 20.41 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 2.78 | 0.20 | gram |
Fett | 5.63 | 36.34 | 2.60 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 10.07 | 0.72 | gram |
Salt | 0.31 | 2.02 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 21.30 | Kr 1.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 645 totalt | 645 pr porsj | 46 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
Visp en tykk eggedosis av sukker og egg.
Bland i resten av de tørre ingrediensene.
Helles i smurt og strødd form.
Stekes ca 60 min ved 175 grader. Kontroller med bakepinne.
Deles i 2 eller 3 lag og fylles og pyntes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966824)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-21
Oppdatert dato:2002-03-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift