Suppe brød



Suppe brød inneholder 210 Kalorier, 33 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Suppe brød har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suppe brød er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5997 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grgjær
3dlmelk
2sssmeltet margarin
3dlyoughurt naturell
1tssalt
2stkkokte poteter
50grhakkede valnøtter
3dlsammalt hvete, grov
Ca 9dlhvetemel




Kalorier og næringsinnhold i Suppe brød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210.283 368.691 684.34Kcal
Protein7.59121.5960.80gram
Karbohydrat32.68523.53261.77gram
Kostfiber3.7259.5929.80gram
Fett4.6474.3337.17gram
Mettet fett0.8613.786.89gram
Salt0.497.803.90gram
Pris på oppskriftenKr 2.27Kr 36.37Kr 18.18.-
Hele oppskriften veier1 602 totalt1 602 pr porsj801 pr stk gram
Energiprosent fra karbo62,16 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 brød

Smuldre gjæren i en bakebolle
Smelt margarin, ha på melk og youghurt og varm til 37 grader
Slås over gjæren
Rør godt og tilsett salt, poteter(moste), valnøtter, grovt og fint mel. Eltes godt til deigen er smidig og slipper bollen
Settes til heving under plast i ca 30 minutter

Legg deigen på bakebordet og del den i 2
Form 2 avlange brød og sett de på bakepapir og lag ett kryss i toppen på de med en kniv.
Etterhev i ca 30 minutter

Pensle med litt vann og strø på litt grovt mel.
Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 20-30 minutter,
Avkjøl på rist.
Serveres til supper

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1848047170)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-11
Oppdatert dato:2002-03-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.