Suppe brød inneholder
210 Kalorier,
33 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Suppe brød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppe brød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5997 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Suppe brød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 210.28 | 3 368.69 | 1 684.34 | Kcal |
Protein | 7.59 | 121.59 | 60.80 | gram |
Karbohydrat | 32.68 | 523.53 | 261.77 | gram |
Kostfiber | 3.72 | 59.59 | 29.80 | gram |
Fett | 4.64 | 74.33 | 37.17 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 13.78 | 6.89 | gram |
Salt | 0.49 | 7.80 | 3.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.27 | Kr 36.37 | Kr 18.18 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 602 totalt | 1 602 pr porsj | 801 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Smuldre gjæren i en bakebolle
Smelt margarin, ha på melk og youghurt og varm til 37 grader
Slås over gjæren
Rør godt og tilsett salt, poteter(moste), valnøtter, grovt og fint mel.
Eltes godt til deigen er smidig og slipper bollen
Settes til heving under plast i ca 30 minutter
Legg deigen på bakebordet og del den i 2
Form 2 avlange brød og sett de på bakepapir og lag ett kryss i toppen på de med en kniv.
Etterhev i ca 30 minutter
Pensle med litt vann og strø på litt grovt mel.
Stek på nederste rille ved 200 grader i ca 20-30 minutter,
Avkjøl på rist.
Serveres til supper
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1848047170)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-11
Oppdatert dato:2002-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.