Suppegodt inneholder
49 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Suppegodt har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppegodt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suppegodt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 49.39 | 196.82 | Kcal |
Protein | 1.43 | 5.70 | gram |
Karbohydrat | 8.43 | 33.59 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.71 | gram |
Fett | 1.01 | 4.02 | gram |
Mettet fett | 0.28 | 1.12 | gram |
Salt | 0.04 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.06 | Kr 4.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 594 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv de vaskede sitronene på rivjern. Bland de revne sitronskallene i 1 liter vann og ha det i en kasserolle sammen med sitronsaft, sukker og potetmel. Kok opp under stadig pisking.
Eggeplommene piskes til eggedosis sammen med melisen. Tilsett den varme sitronsuppen i suppeterrinen. Rør kraftig hele tiden. La blandingen avkjøles. Smak suppen til før den serveres med marengstopper til.
Marengstopper: Bland melis, eggehviter og sitronsaft. Pisk kraftig til det blir en fin marengsdeig. Sprøyt deigen i klatter på en smurt, melet stekeplate. Stek marengsene ved 100 C i ca 40 minutter eller til de er tørre og sprø.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13552)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-15
Oppdatert dato:2003-05-15
Lesere:
3003 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift