Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Suppegryte av hjortekalv oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Suppegryte av hjortekalv



Suppegryte av hjortekalv inneholder 60 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Suppegryte av hjortekalv har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suppegryte av hjortekalv er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgbenfri hjortekalvstek
2dlhvitvin
1litergrønnsakbuljong
5stkhel hvit pepper
friske urter eller 2 ts tørkede
3stk storgulrøtter
50grbroccoli
2stkpurreløk
200grsukkererter

Saus:

6dlkokekraft
2tsarrowrot
0,5dlpersille, hakket
2sssmør

Servering:

1,5dlcreme fraiche
0,5ssskånsk sennep
6porsjon(er)poteter




Næringsdeklarasjon for Suppegryte av hjortekalv!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59.57494.73Kcal
Protein5.1742.94gram
Karbohydrat4.5037.37gram
Kostfiber0.887.31gram
Fett1.8315.20gram
Mettet fett1.149.47gram
Alkohol0.38 %
Salt0.302.52gram
Pris på oppskriftenKr 6.56Kr 54.48Kroner
Hele oppskriften veier4 983 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Renskjær og tørk av kjøttet. Kok opp vin og buljong i en gryte. Stikk inn et steketermometer og legg kjøttet i gryten. Ha i pepperkorn og urtekrydder. Spe med mer buljong om det ikke dekker kjøttet. La det koke til temperaturen viser 70 C i kjøttet.

Rens imens grønnsakene og skjær dem i biter. Kok dem knapt møre i lettsaltet vann.

Ta opp kjøttet og hold det varmt under folie. Sil opp 5 dl kokekraft i en kjele. Pisk i arrowrot utrørt i litt vann. La sausen koke opp. Legg i kryddergrønt og ha i smøret, litt om gangen.

Skjær kjøttet i skiver. Serveres med saus, grønnsaker og eventuelt kokte poteter, i dype tallerkener. En skje créme fraîche tilsatt sennep er godt å blande i suppegrytten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10012)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere: 4093 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.