Surlaks fra Hordaland





Surlaks fra Hordaland inneholder 147 Kalorier, 21 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Surlaks fra Hordaland har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Surlaks fra Hordaland er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
1kglaksefilet
140grsalt
200grløk i ringer

Lake:

1litervann
6dleddik 7 %
750grsukker
1sshel hvit pepper
1ssnellik, hel
1sssennepsfrø
3stklaurbærblad


Annonse



Næringsdeklarasjon for Surlaks fra Hordaland!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146.50545.35Kcal
Protein5.6220.92gram
Karbohydrat20.8177.47gram
Kostfiber0.321.19gram
Fett4.4616.60gram
Mettet fett0.833.09gram
Salt3.7313.89gram
Pris på oppskriftenKr 6.71Kr 24.98Kroner
Hele oppskriften veier3 723 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den skinn- og benfrie laksefileten legges 90 minutter i salt.

Kok opp laken og avkjøl den.

Vask av filetene, del den i 2 cm brede stykker som legges ned i laken sammen med løkringer.

Surlaksen bør lagres kaldt i ett døgn før bruk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11204)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 6283 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.