Surlaks fra Hordaland inneholder
146 Kalorier,
21 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Surlaks fra Hordaland har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Surlaks fra Hordaland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9397 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Surlaks fra Hordaland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.48 | 545.27 | Kcal |
Protein | 5.62 | 20.92 | gram |
Karbohydrat | 20.81 | 77.47 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 1.15 | gram |
Fett | 4.46 | 16.60 | gram |
Mettet fett | 0.83 | 3.09 | gram |
Salt | 3.73 | 13.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.71 | Kr 24.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 723 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den skinn- og benfrie laksefileten legges 90 minutter i salt.
Kok opp laken og avkjøl den.
Vask av filetene, del den i 2 cm brede stykker som legges ned i laken sammen med løkringer.
Surlaksen bør lagres kaldt i ett døgn før bruk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11204)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.