Sursteik inneholder
139 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Sursteik har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sursteik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10400 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sursteik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.16 | 776.86 | Kcal |
Protein | 12.66 | 70.67 | gram |
Karbohydrat | 2.74 | 15.30 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.45 | gram |
Fett | 8.60 | 48.01 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 24.23 | gram |
Salt | 0.74 | 4.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.51 | Kr 64.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 233 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet skjæres i serveringstykker. Legges i kaldt vann med bacon og kokes fort opp. Sil så av vannet.
Tilsett melk og krydder og la det trekke til det er kokt ved svak varme.
Lag en jevning av vann og rømme og tilsett den under omrøring. La koke ytterligere 10 minutter.
Server med poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3241)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-22
Oppdatert dato:2002-11-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift