Fotograf:
Matprat.no
Ossibuchi al Pomodoro inneholder
99 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Ossibuchi al Pomodoro har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ossibuchi al Pomodoro er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ossibuchi al Pomodoro!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.35 | 650.13 | Kcal |
Protein | 9.05 | 59.22 | gram |
Karbohydrat | 5.78 | 37.82 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 13.02 | gram |
Fett | 2.31 | 15.12 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 4.19 | gram |
Alkohol | 2.18 % | | | |
Salt | 0.54 | 3.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.98 | Kr 156.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 272 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den beste ossobucco lages av skiver skåret ut halvveis ned på kalveskanken, for det er her forholdet mellom kjøtt og marg er perfekt.
1. Legg soppen og de soltørkede tomatene i vann, ca. 2 timer.
2. Varm opp olivenolje i en panne. Brun kalveskankene på begge sider. Tilsett grovhakket løk, sellerirot, gulrøtter, sopp og tomater.
3. Tilsett hvitvin. Legg på lokk og la retten småkoke over svak varme i
1 1/2 time. Dryss persillen over før servering.
Ossobucco serveres med saftig brød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967628)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Lesere:
5162 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift