Fotograf:
Matprat.no
Ossibuchi al Pomodoro inneholder
100 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Ossibuchi al Pomodoro har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ossibuchi al Pomodoro er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6463 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ossibuchi al Pomodoro!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.11 | 655.10 | Kcal |
Protein | 9.02 | 59.03 | gram |
Karbohydrat | 5.78 | 37.82 | gram |
Kostfiber | 2.43 | 15.90 | gram |
Fett | 2.31 | 15.12 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 4.19 | gram |
Alkohol | 2.18 % | | | |
Salt | 0.55 | 3.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.98 | Kr 156.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 272 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den beste ossobucco lages av skiver skåret ut halvveis ned på kalveskanken, for det er her forholdet mellom kjøtt og marg er perfekt.
1. Legg soppen og de soltørkede tomatene i vann, ca. 2 timer.
2. Varm opp olivenolje i en panne. Brun kalveskankene på begge sider. Tilsett grovhakket løk, sellerirot, gulrøtter, sopp og tomater.
3. Tilsett hvitvin. Legg på lokk og la retten småkoke over svak varme i
1 1/2 time. Dryss persillen over før servering.
Ossobucco serveres med saftig brød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967628)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift