Sviskesufflé inneholder
135 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Sviskesufflé har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sviskesufflé er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4299 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sviskesufflé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.09 | 197.15 | Kcal |
Protein | 4.48 | 6.54 | gram |
Karbohydrat | 25.96 | 37.89 | gram |
Kostfiber | 2.12 | 3.09 | gram |
Fett | 1.01 | 1.47 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 0.16 | gram |
Salt | 0.15 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.82 | Kr 5.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 584 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 150 C. Kok sviskene i vannet i ca 5 minutter. Hell av kokevannet. Finhakk sviskene med sukkeret eller findel dem sammen med sukkeret i food processor eller hurtigmikser.
Husk at selv myke svisker bør kokes før de hakkes, slik at de blander seg godt med de vispede hvitene.
Visp eggehvitene stive. Bland fruktmosen i litt om gangen, visp hele tiden. Bland eventuelt i mandler. Hell røren i en godt smurt, ildfast høy form med rette kanter, 1,5 – 2 liter.
Stek suffleen nederst i ovnen i ca 35 minutter, eller til den har hevet seg og fått farge. Åpne ikke ovnsdøren de første 20 minuttene.
Server suffleen nystekt. Den synker raskt sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8730)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift