Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Sylta gresskar med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
148.50
1 033.93
Kcal
Protein
0.42
2.92
gram
Karbohydrat
36.51
254.20
gram
Kostfiber
0.21
1.46
gram
Fett
0.04
0.28
gram
Mettet fett
0.00
0.00
gram
Salt
0.00
0.01
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.35
Kr 16.36
Kr
.-
Hele oppskriften veier
2 785 totalt
696 pr porsj
pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og ingefær i 10 min. Tilsett sukker og eddik og kok opp.
Ha i gresskarbitene og kok til de er klare, cirka 10 min. Fyll på gresskar og saus på rene glass til det er fullt.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norsk Tradisjonsmat
(Intern: 33542)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konservering Land:
Norge Fylke:
Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30
Lesere: 324 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.