Syltet squash inneholder
68 Kalorier,
16 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltet squash har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet squash er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10485 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.75 | 1 199.51 | Kcal |
Protein | 0.86 | 15.23 | gram |
Karbohydrat | 15.62 | 276.55 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 1.06 | gram |
Fett | 0.19 | 3.36 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 1.06 | gram |
Salt | 0.00 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 52.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 771 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell squashen. Del den i to på langs og skarp ut kjernehuset. Skjær hver halvdel i 2-3 cm brede skiver. Kok squashskivene knapt møre i lettsaltet vann. La dem renne godt av.
Knytt alle krydrene inn i en liten bit gasbind eller legg dem i en "pepperkoker". Ha kryddrene i en kjele sammen med eddik, vann og sukker. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Kok opp og la laken koke i ca 5 minutter. Del squashbitene i 2-3 porsjoner. La hver porsjon småkoke i laken i 5-10 minutter. Ta squashbitene opp med hullsleiv og legg dem på varme glass. Kok laken inn uten lokk på sterk varme i 3-4 minutter. Hell laken kokende over squashen. Skru lokk på med det samme. La squashen stå kjølig i 3 døgn.
Sil laken forsiktig av. Gi laken et oppkok sammen med krydderposen, og la laken koke inn uten lokk på sterk varme til den er litt fyldigere. La laken bli helt kald og hell den over squashen igjen. Sett på lokket, og oppbevar squashen kjølig. Etter 3-4 uker er den ferdig til servering. Godt tilbehør til stekte kjøtt- og fiskeretter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9472)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift