Syrlige bringebærremser



Syrlige bringebærremser oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Syrlige bringebærremser inneholder 249 Kalorier, 58 g Karbo, 3 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Syrlige bringebærremser har ingen allergener
Syrlige bringebærremser er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 2492 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grfrosne bringebær
10blad(er)gelatin
1,5dlDansukker sukker
0,5dlDansukker glykosesirup
0,5tssitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Pynt

1,5dlDansukker sukker
1krmsitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stkubehandlet lime, skallet




Kalorier og næringsinnhold i Syrlige bringebærremser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier248.651 429.7495.32Kcal
Protein3.4019.551.30gram
Karbohydrat57.59331.1422.08gram
Kostfiber1.679.600.64gram
Fett0.150.860.06gram
Mettet fett0.000.000.00gram
Salt0.020.100.01gram
Pris på oppskriftenKr 8.74Kr 50.26Kr 3.35.-
Hele oppskriften veier575 totalt575 pr porsj38 pr stk gram
Energiprosent fra karbo92,64 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 remser

Dekk et brett med oljet bakepapir.
Tin bringebærene, og mos dem gjennom en finmasket sil slik at du får 1 dl bringebærsaft.
Legg gelatinplatene i kaldt vann, og sett til side. Kok opp bringebærpuré, sukker og sirup i en gryte på sterk varme. La koke i omtrent 6 minutter, mål temperaturen til 107 grader og ta bort gryten fra varmen.
Fjern setning av varmen. Klem vannet ut av gelatinarkene, og rør dem ned i den varme bringebærblandingen. Tilsett sitronsyre, og rør om.
Smør røren tynt utover brettet med en bred slikkepott. La stivne i romtemperatur i minst 2 timer.
Bland sukker, sitronsyre og limeskall. Skjær massen i ca. 2 cm brede remser med en kvass kniv, og vend i sukkerblandingen.
Oppbevar remsene i en stor boks uten lokk i romtemperatur.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34524)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konfekt
Innlagt dato:2018-12-18
Oppdatert dato:2018-12-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gelégodteri.Gelégodteri.
Denne retten har 138,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marmeladegodteri.Marmeladegodteri.
Denne retten har 241,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 56,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syrlige bringebærremser.Syrlige bringebærremser.
Denne retten har 248,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 57,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.