Rist saltet og frøet i en tørr kasserolle (husk å sette ovnen på lav!). Overfør ingrediensene til en kjøkkenmaskin hvor de blandes til de har en pulveraktig form. Dette pulveret kalles gomasio, og kan brukes i stedet for vanlig salt. Blander du pulveret noen minutter til, får du en tjukk postei, tahin. Tahin passer utmerket som pålegg, men kan også brukes for å gi annen mat en fyldig smak eller tykkere konsistens. Tahin kan også brukes sammen med falafler i pitabrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6029)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Diett/allergi:
Veganer Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Lesere: 4061 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.