Timbal av hare inneholder
150 Kalorier,
9 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Timbal av hare har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Timbal av hare er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5150 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Timbal av hare!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.43 | 291.83 | Kcal |
Protein | 11.30 | 21.92 | gram |
Karbohydrat | 8.57 | 16.63 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 0.99 | gram |
Fett | 7.77 | 15.07 | gram |
Mettet fett | 2.24 | 4.35 | gram |
Salt | 1.03 | 2.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.82 | Kr 22.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 164 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann, salt og matfett. Visp i melet samtidig. Småkok under omrøring til massen slipper kjelen. Fortsett å røre kraftig til massen er noe avkjølt. Tilsett eggene, ett om gangen, under kraftig omrøring. Avkjøl. Bland i potetmelet.
Renskjær kjøttet og del det i mindre biter. Miks eller mal det renskårede kjøttet. Ha det i den kalde røren. Tilsett fløten og arbeid blandingen kraftig. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk. Hell røren i en smurt randform på ca 1 liter. Dekk med aluminiumsfolie og stek i vannbad ved 175 C i ca 1 1/2 time. La timbalen stå en stund i formen før du hvelver den.
Server timbalen med en god sopp- eller vinsaus, kokte grønnsaker og eventuelt gratinerte tomater eller potet- og pastinakkgrateng.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10170)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.