Timiankanin med grønne oliven inneholder
155 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Timiankanin med grønne oliven har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Timiankanin med grønne oliven er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4352 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Timiankanin med grønne oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.85 | 648.74 | Kcal |
Protein | 12.59 | 52.75 | gram |
Karbohydrat | 0.69 | 2.89 | gram |
Kostfiber | 0.26 | 1.09 | gram |
Fett | 9.48 | 39.72 | gram |
Mettet fett | 3.92 | 16.42 | gram |
Alkohol | 2.27 % | | | |
Salt | 0.44 | 1.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.03 | Kr 67.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 838 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del kaninryggen i fire. Krydre med salt og pepper.
Brunes i olje i en gryte eller panne til de blir pent gyllenbrune. Press over hvitløk og tilsett krydderne. Spe med halvparten av vinen og la kjøttet brasere under lokk i ca 10 minutter. Vend kjøttbitene, spe med resten av vinen og tilsett oliven skåret i skiver. Etterstek ytterligere i ca 20 minutter. Rør inn créme fraiche og smak til sausen med krydder.
Server med små stekte eller kokte poteter, kokte gulrøtter og godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10142)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.