Fotograf:
Melk.no
Suppe er enkelt å lage og behøver heller ikke ta så lang tid. Her gir vi deg to forskjellige forslag du kan prøve ut. Oppskriften inneholder
41 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomat- og spinatsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8338 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomat- og spinatsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 40.88 | 195.51 | Kcal |
Protein | 0.89 | 4.26 | gram |
Karbohydrat | 4.47 | 21.38 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 1.72 | gram |
Fett | 2.08 | 9.95 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 6.17 | gram |
Salt | 0.72 | 3.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.97 | Kr 4.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 913 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Suppebase til tomatsuppe eller spinatsuppe:
Smelt smøret og rør inn melet. Spe med litt veske av gangen og rør gopdt mellom hver speing slik at suppebasen blir helt jevn.
Bruk så denne som utgangspunkt når du skal lage tomat-eller spinatsuppen.
Tomatsuppe
Lag suppebasen men erstatt noe av kraften med matfløte. Rør inn tomatpuré og la koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Rund av suppen med sukker.
Spinatsuppe
Lag suppebasen over men erstatt noe av kraften med matfløte eller melk.
Kok bladene i ca. 2 minutter, avkjøl i iskaldt vann. La renne av før de finhakkes.
Bland inn spinat eller neslé.
Smak suppen til med salt, pepper og litt revet muskatnøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 224)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-30
Oppdatert dato:2013-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift