Fotograf:
Matprat.no
Frisk tomat- og basilikumsuppe inneholder
35 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Frisk tomat- og basilikumsuppe har ingen allergener
Frisk tomat- og basilikumsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6192 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Frisk tomat- og basilikumsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 34.55 | 265.74 | Kcal |
Protein | 0.85 | 6.54 | gram |
Karbohydrat | 3.54 | 27.23 | gram |
Kostfiber | 1.97 | 15.15 | gram |
Fett | 1.45 | 11.15 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 1.92 | gram |
Salt | 0.50 | 3.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.03 | Kr 23.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 077 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne suppen er inspirert av enkel fransk matlaging. Suppen kan med fordel serveres romtemperert. Skal suppen serveres varm kan den med fordel spes med kalvekraft slik at den blir noe tynnere.
Slik gjør du:
1 Flå tomatene, skrell løken og del alt i grove biter. Rens og del også hvitløken.
2 Varm oljen og surr løken i denne til den er blank og mør. Tilsett tomatene og kok forsiktig til alt er mørt. Rør godt eller kjør suppen i foodprocessor.
3 Krydre med salt og pepper og tilsett hakket basilikum.
4 Like før servering dryppes litt extra-virgin olivenolje over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 17161)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-11
Oppdatert dato:2004-03-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift