Fotograf:
Frukt.no
En lettvint og veldig god suppe med tomater og purre. Kokosmelk, karripasta og saft fra lime gjør at det smaker deilig eksotisk. Oppskriften inneholder
72 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Tomatsuppe med asiatisk vri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3921 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatsuppe med asiatisk vri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.66 | 343.82 | Kcal |
Protein | 1.19 | 5.71 | gram |
Karbohydrat | 2.94 | 14.11 | gram |
Kostfiber | 2.19 | 10.51 | gram |
Fett | 5.64 | 27.06 | gram |
Mettet fett | 4.10 | 19.67 | gram |
Salt | 0.21 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.37 | Kr 16.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 919 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med å flå tomatene ved å skjære et kryss i tomatene og legge dem i en kjele med kokende vann noen sekunder. Da er det lett å dra av skinnet.
Vask og rens purrene og skjær den i tynne ringer. Hold av litt purre til garnityr.
Varm oljen i en kjele og surr purren i olje. Den skal ikke bli brun.
Tilsett karripasta og rør rundt.
Hakk tomatene og bland dem sammen med kokosmelken før det helles over i kjelen.
Mos suppen med en stavmikser.
La suppen koke på svak varme i ca. 20 minutter.
Smak til med limesaft, salt og pepper. Strø over purreringer rett før servering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 31301)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2014-04-05
Oppdatert dato:2014-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift