Fotograf:
Frukt.no
Tomatsuppe hjemmelagd inneholder
53 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Tomatsuppe hjemmelagd har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatsuppe hjemmelagd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5208 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatsuppe hjemmelagd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 53.40 | 199.74 | Kcal |
Protein | 4.55 | 17.02 | gram |
Karbohydrat | 2.21 | 8.27 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 2.84 | gram |
Fett | 2.76 | 10.32 | gram |
Mettet fett | 1.15 | 4.30 | gram |
Salt | 0.86 | 3.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.31 | Kr 27.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 496 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern skinnet på tomatene ved å koke opp vann i en stor kjele. Legg tomatene i vannet og la de trekke med et par minutter til skinnet sprekker og ta tomatene opp. Det er da lett å dra skinnet av.
Stek finhakket løk og hvitløk i olje i en kjele til den blir blank. Hakk tomatene, og legg i kjelen sammen med buljongterninger. Slå på vann og fløte og smak til med salt og pepper. En klype salt runder av smaken. Tilsett litt mer væske om suppen blir for tykk.
Server suppen med røkt skinke i biter med godt brød til.
Tips: Du kan også tilsette makaroni i suppen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24241)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-05-16
Oppdatert dato:2007-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift