Fotograf:
Baker og konditor nr 5-2012
Gazpacho som
vi kjenner som
en frisk
tomatsuppe,
jevnes med brød
- tenk å komme inn
i et bakeriutsalg
kjøpe med seg et
nystekt landbrød og
en kopp med en
forfriskende tomatsuppe
- hvor man har
brukt brød som ellers
ville bli kastet? Oppskriften inneholder
74 Kalorier,
7 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gazpacho fra Tore er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3588 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gazpacho fra Tore!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.35 | 304.09 | Kcal |
Protein | 1.38 | 5.64 | gram |
Karbohydrat | 7.09 | 29.00 | gram |
Kostfiber | 2.37 | 9.69 | gram |
Fett | 3.97 | 16.24 | gram |
Mettet fett | 0.62 | 2.54 | gram |
Salt | 0.11 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.17 | Kr 12.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 636 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Når du har satt til sides det du trenger til pynten, grovhakkes resten
av grønnsakene og brødet. Legg de grovhakkede grønnsakene
og brødet i en bolle. Bland inn eddik, kyllingkraft og olivenolje.
Kyllingkraften kan byttes ut med vann hvis du ikke har
tilgang på god kraft. Sett blandingen i kjøleskapet til dagen etter,
slik at den får stå og trekke til seg smak.
Neste dag kjører du det hele i blenderen eller hurtighakkeren til
du får en jevne masse.
Blir suppa for tykk, sper du med kalt vann
til konsistensen er passelig.
Tore er utdannet baker og kokk. Jobber i dag
med matkurs, inspirasjonskurs, catering og
driver bl.a. et selskapslokale. Utgitt bøker bl.a.
«Sjekk de brøa» som kan kjøpes på www.
ricocatering.no. Boka har tidligere vært
omtalt i Baker og Konditor
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Baker og konditor nr 5-2012
(Intern: 29339)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-05-19
Oppdatert dato:2012-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift