Fotograf:Rosemarie Pettersen
Torsk med pesto, chorizo og mozarella inneholder 221 Kalorier, 1 g Karbo, 20 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Torsk med pesto, chorizo og mozarella har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smør en ildfast form med olivenolje. Skjær torsken i fingertykke skiver og
legg dem i forma. Hell over 1/2 dl vann. Smør pestoen over fisken. Skjær
pølsa i strimler og spre den over pestoen. Spre osten over til slutt, sett
forma lavt i ovnen og la den stå ca 20 min eller til osten blir gylden.
Blandet bladsalat er godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Mat og Mer
(Intern: 2278)
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2018-05-02