Tranebærchutney pyntet med kanelstenger





Tranebærchutney pyntet med kanelstenger inneholder 158 Kalorier, 32 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Tranebærchutney pyntet med kanelstenger har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tranebærchutney pyntet med kanelstenger er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgtranebær
3sssmør
500grsukker
4sskarripulver
3stkstjerneanis (kan sløyfes)
1ssingefær, revet
3sssitronjuice
1dleplejuice
1sssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tranebærchutney pyntet med kanelstenger!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158.402 746.34Kcal
Protein0.508.67gram
Karbohydrat31.88552.74gram
Kostfiber3.5561.55gram
Fett2.4241.96gram
Mettet fett1.4024.27gram
Salt1.0017.36gram
Pris på oppskriftenKr 12.92Kr 224.01Kroner
Hele oppskriften veier1 734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

For å lage chutneyen stekes tranebærene i varmt smør i ca. 3 minutter under konstant omrøring. Tilsett resten av ingrediensene og småkok på lav varme i ca. 10–15 minutter til tranebærene er myke.
Hell over i steriliserte glass, lukk og sett dem opp ned i 10 minutter. Snu dem så riktig vei og la dem stå til avkjøling.
Du steriliserer glass ved å koke dem i ca 5 minutter. La dem tørke i stekeovnen på 100 grader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29863)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Chutney
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-11-14
Oppdatert dato:2012-11-14
Lesere: 1184 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.