Tranebærchutney pyntet med kanelstenger inneholder
159 Kalorier,
32 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Tranebærchutney pyntet med kanelstenger har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tranebærchutney pyntet med kanelstenger er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2247 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tranebærchutney pyntet med kanelstenger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.88 | 2 754.66 | Kcal |
Protein | 0.51 | 8.84 | gram |
Karbohydrat | 31.88 | 552.74 | gram |
Kostfiber | 3.77 | 65.36 | gram |
Fett | 2.42 | 41.96 | gram |
Mettet fett | 1.38 | 23.93 | gram |
Salt | 1.00 | 17.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.92 | Kr 224.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 734 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
For å lage chutneyen stekes tranebærene i varmt smør i ca. 3 minutter under konstant omrøring. Tilsett resten av ingrediensene og småkok på lav varme i ca. 10–15 minutter til tranebærene er myke.
Hell over i steriliserte glass, lukk og sett dem opp ned i 10 minutter. Snu dem så riktig vei og la dem stå til avkjøling.
Du steriliserer glass ved å koke dem i ca 5 minutter. La dem tørke i stekeovnen på 100 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29863)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-11-14
Oppdatert dato:2012-11-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.