| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 175.92 | 1 784.29 | 446.07 | Kcal |
| Protein | 5.46 | 55.38 | 13.84 | gram |
| Karbohydrat | 14.91 | 151.23 | 37.81 | gram |
| Kostfiber | 1.41 | 14.30 | 3.58 | gram |
| Fett | 10.18 | 103.25 | 25.81 | gram |
| Mettet fett | 5.53 | 56.09 | 14.02 | gram |
| Salt | 0.25 | 2.58 | 0.64 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.92 | Kr 29.62 | Kr 7.40 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 014 totalt | 1 014 pr porsj | 254 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 33,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og risted.
Lapper grunnoppskrift.
Appelsin-pannekaker.
Pannekaker 2.
Koreansk pannekake, pajeon.
Ovnspannekake med risengryn og bærsaus.
Lapper med blåbær og krem.
Kanadiske blåbærpannekaker.
Havrepletter med kvarg.
Pannekakerøre.
Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche.
Pancakes (pannekaker med lønnesirup).
Rømmelapper.
Blinis med kaviar, rømme og rødløk.
Fine pannekaker.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.