Fotograf:
Kylling.no
Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche inneholder
149 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtepannekaker med røkt laks og crème fraîche!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.34 | 673.75 | Kcal |
Protein | 7.80 | 35.19 | gram |
Karbohydrat | 9.92 | 44.75 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 2.39 | gram |
Fett | 8.60 | 38.80 | gram |
Mettet fett | 3.88 | 17.50 | gram |
Salt | 0.55 | 2.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.43 | Kr 24.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 805 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Bland sammen alle ingrediensene unntatt urtene til en glatt røre. La den stå og svelle i ca. 30 minutter. Bland inn urtene. Stek tynne pannekaker i litt smør til de er gylne på begge sider. Legg dem oppå hverandre på en tallerken og hold dem varme.
Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut frøene med en skje og kutt agurken i små terninger. Bland sammen med strimlet røkt laks og crème fraiche og smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.
Legg en raus skje med fyll på hver pannekake og rull dem sammen. Skjær rullene i to eller tre og pynt med friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25308)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-29
Oppdatert dato:2008-11-29
Lesere:
4256 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift