Fotograf:Matprat.no Koreansk mat er populært, og det er ikke så rart! Så mange gode smaker, og så mange enkle, spennende matretter! Her har en helt enkel pannekakerøre fått følge av grønnsaker og en frisk dippsaus.
Oppskriften inneholder 146 Kalorier, 14 g Karbo, 6 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Visp sammen egg, mel, salt, melk og salt til en glatt røre. La den stå og svelle i ca. 30 minutter.
Kutt vårløk og squash i tynne strimler, og finhakk hvitløk.
Varm litt olje i en middels stor stekepanne og fres litt av grønnsakene til de mykner. Hell på pannekakerøre slik at grønnsakene nesten dekkes.
Stek pannekaken på middels varme til den er gyllenbrun på undersiden og har begynt å stivne oppå. Snu den raskt og stek den ferdig. La den gli over på en tallerken og hold den varm under et klede.
Fortsett med resten av grønnsakene og røren.
Bland sammen soyasaus, riseddik og honning. Finhakk løk, hvitløk og chili og bland det med sausen. Bland inn ristede sesamfrø rett før servering.
Skjær pannekakene i snipper og server dem med dipsausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 35742)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Land:
Korea Innlagt dato:2021-07-18
Oppdatert dato:2021-07-18